Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indulás előtt

2014.04.30

     

                  Ami Egyiptomba indulásunk előtt történt

 

 

Lássuk, mi is történt az Egyiptomi út előkészítése idején.

Gyakran álltam kapcsolatban égi vezetőimmel, és azokkal, akikkel Egyiptom földjén éltem.

 

Előkészületek

A csoportos előkészítés alatt Ehnatontól üzenetet kaptam, később kérdeztem:

Jól hallottam, hogy Tutankhamon tanítója voltam (Tut Ankh Amon)?

 

Mi az érzésed? Elég erősen érzed? Mert így van!

Megint kételkedsz magadban, de így van. Az úton megtudod az igazat, fel fog tárulni előtted, mindaz, amit tettél, és mindaz, ami előtted áll.

Nem te vagy az egyetlen, akinek ez a mai napon tudomására került, csak nem beszélnek róla. Sokan tudják már, hogy mi történt velük Egyiptomban, tudják, hogy beavatottak voltak, vagy éppen elbuktak a beavatáson. Egyik sem elitélendő, egyik sem fontosabb a másiknál. Most azért vagytok itt, hogy megtegyétek azt, amire vállalkoztatok…

.. Tudd, hogy számítunk rád. Dolgod lesz Egyiptomban. Meg fognak nyílni a csatornák benned. Emlékezni fogsz arra, amit tudtál. És te sokat tudtál. Igen jól gondolod. Tutankhamon tanítója voltál. Vele élted életed egy részét, láttad az ármánykodásokat körülötte. Védelmezésében vesztetted életedet. Meg fogod találni önmagadat, furcsa lesz a felismerés…

Amikor Tutankhamont közvetítették, hangosan szólalt meg bennem egy hang:

 

Ezt nagyon jól elvégezted!

 

Mintha úgy, mint akkor, jutalmaztam volna, de akkor még nem tudtam arról, hogy ez mit is jelenthet.

 

Hogy mit is végzett a csoport Egyiptomban, Tel Amarnában, azt a vezetőnk egy későbbi összejövetel alkalmával mondta el a csaknem 120 résztvevőnek:

 

2008.11.26. 19.29. Budapest…

 

….Tel Amarnában kapunyitást végeztünk, 11.11-kor. Ugyanakkor a világban több helyen is megtörtént más fénymunkások által. Mi Egyiptomban, a csoportunk másik része a Szilfatisztáson tette a dolgát. 2008.11.29.-n a Szilfatisztáson, folytatódik a 11.11. aktiválás, aminek a központi helye Egyiptom volt. Az egyiptomi szertartásnál kiterjesztettünk egy nagyon magas energiájú frekvenciát, az ötödik dimenzió frekvenciáját, aminek segítségével a 3 dimenziós föld fel fog emelkedni az 5. dimenzióba. Az energiákat kiterjesztettük már az Amarnai szertartásnál is, összekapcsoltuk különböző helyszínekkel a bolygónkon, és az elosztó központokba eljuttattuk a fényt, és azt kivetítettük a világba. 2008.11.29-n ez által a program által, a meglévő fényközpontok földünkön, magasabb fordulatszámmal fognak működni, és nagyobb fordulattal fogják pulzálni, pumpálni magukból ezt a frekvenciát, illetve újabb pontok is be lesznek kötve ebbe a fényhálózatba, ezen a napon. Tehát a hálózat is terjed, és a meglévők is erősödni fognak. Ez egy nagyon-nagyon fontos nap lesz ismételten, nemcsak itt nekünk személy szerint, de a világ számára is, annál is inkább, hogy azt az információt kaptuk az Amarnai szertartáskor, hogy karácsonyig egy gyógyulási krízist fogunk megélni, amit már tapasztalhattok is az életetekben.  

 

…nagyon erős kollektív érzelmi hatás indult be az Amarnai szertartás következtében, ennek eredményeképpen most érzelmileg megkergülhetnek az emberek.

 

Csúcspontja karácsony. Szilveszterre vége, az újévbe már nem fogjuk átvinni…

 

1014.03.04.

 

Folytatjuk...