Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is történt...

2014.03.05

2014.03.04.

 

Mi is történt…

 

Végre rászántam magam, hogy folytassam történetünket.

Hogy leírjam, hogyan is történtek az események, melynek során Egyiptomból elhoztuk a kulcsot, és kódot ahhoz, hogy egy pálos testvérünk majd beindíthassa társaival a Pilisben található kristálygenerátort, mely a Kárpát-medencéből elindulva megváltoztatja a világot.

 

Eddig jutottam a történet leírásában, amikor hirtelen kék lett minden a számítógépemen, kikapcsolódott, eltüntetve mindent, ami eddig papírra került.

Arra gondoltam, hogy talán nincs itt még az ideje, hogy másokkal is megosszuk történetünket. De az érzésem más volt. Kértem égi segítőimet, hogy, miért történt az első két mondat után, hogy leállítottak.

 

Behívtam Isteni Énemet, Remete Szent Pált, Jézust, és Mária Magdolnát.

 

Jézus:

Jézus, szólok hozzád mindannyiunk nevében.

Elérkezett az idő, hogy megtedd, amiért a földre érkeztél.

Ezek az utolsó lépések, melyek még rátok várnak.

Ezzel a könyvírással az a cél, hogy az emberek megértsék, mi is zajlik a földeteken. Szükséges volt leállítani írási folyamatodat azért, mert jelezni szeretnénk, mennyire fontos mindaz, amibe belefogtál. Most itt az ideje, hogy segítségünkkel megalkosd könyvedet.

Nem kell papír formában megjelennie, és ne tarts attól, hogy bármi olyant írnál le, ami csupán a ti körötökben lehetne olvasható. Szükséges, hogy megismerjék történeteteket, és a világ történetét. Tehát, csak bátran.

Azért állítottunk le az írásról, hogy mindezt elmondhassuk számodra, és azok számára, akik környezetedben veled együtt tették meg az utat, a mai napig. Tanulságos lesz az emberiség számára.

Hogyan teljesítsd ezt a rád bízott feladatot? Egyszerűen figyeld a belső hangodat, intuícióidat, vezettetésedet, és tedd a dolgod. Irj. Irj, és írj.

Tehát ne aggódj azért, hogy bezáródott a géped. Nem megakadályozni próbáltunk, hanem lelket önteni beléd, hogy örömmel, és boldogsággal írd meg a történteket, melyek elvezettek a mai napig, és elvezettek ahhoz az eseményhez, amely 2014. március 8-án, a főtéren, (Hősök terén) fog lezajlani. Bátorítunk, segítünk. Mindannyian itt állunk mögötted. És most, szeretnénk ha éreznéd áldásunkat…

 

 

És most kezdd el. Türelmetlenül várjuk az első fejezetedet.

 

 

1.   Egyiptomi út előzményei

 

   

 

A rövid összefoglalóban már beszámoltam a 2008.11.02.-n, történtekről.

 

Üzenetet kaptunk, Nagyboldogasszonytól, hogy útjára engedi a magyar népet. Felkért, hogy hozzuk el az ősi titkos, elfelejtett energiákat, Ataisz egyik városállamából, Egyiptomból.

Hozzuk el a kulcsot, mely beindítja a kristályberendezést, kristályenergia tudást, melynek hatására átalakul a Föld, és az ég, beindulnak a generátorok.

 

Arra kért, hogy az elhozott ősi tudást még zároljuk, ne indítsuk el a berendezést. Pálos rend őrzőjénél szólal meg a kulcs. Ő dönt az aktiválásról, melynek hatására kapuk, és átjárók nyílnak a világunkban.

Elmondta, hogy egyik társunk fogja áthozni a tér– idő csatornán az Atlantiszi kristály kulcsait és kódjait. Ezt hozzáilleszti a meglévő Új Föld szív-csakrájához, a kristálymag központi részére.

Tájékoztatott minket, hogy a munkát a felsőbb tudatunk összekapcsolódásával végezzük el, és hogy csak, mint emberek tudjuk elvégezni, mert Ők erre nem képesek, csak segíteni tudnak bennünket. 

 

Nagy meglepetésünkre azt is közölte velünk, hogy most semmi nem fontosabb ezen a bolygón, mint ezeknek, az energiáknak és kulcsoknak, kódoknak a helyretétele, és hogy fel sem foghatjuk, hogy mi múlik a munka sikerességén. Világok jövője van a kezünkben. Galaxisok jövője múlik azon, hogy megfelelően, a lehető legnagyobb biztosítással a feladatunkat el tudjuk látni. Arról is beszámolt, hogy ehhez az eseményhez vonult fel az egész csillagnemzetség, hogy minden eszközzel biztosítsa azt, hogy nyugodt körülmények között dolgozhassunk ezen a szent napon.

 

Ahhoz, hogy ezt a minőségű munkát el tudjuk végezni, meg kellett jelennie egy olyan energiaminőségnek, energia esszenciának, amely távoli világokból jött, és mivel ez a föld lesz a kiindulópontja az új világok, univerzumok energiaminőségének, ezt a sokszínű galaktikai energia kavalkádot, mint alapot, el kellett helyezni a föld új energetikai középpontjában. Amit, ha majd folyamatosan megemelünk az ötödik dimenzióba, alapja lesz ez a rezgésminőség távoli új univerzumok születésének. Mert most már ezt követően a földön kívül is létre fognak jönni olyan bolygók, galaxisok, amelyek a szeretet rezgését fogják tudni hordozni. Ezzel a föld ilyen irányú felemelkedési folyamata olyan mérhetetlen erő, és dimenziókapukat fog nyitni, amelyen keresztül megvalósítható egy új világmindenség.

 

A Föld spirituális világa, és az univerzumok csillagnemzetségei most mind ránk figyelnek, és nem akarják befolyásolni tevékenységünket……

 

 

Heten vettünk részt ebben a feladatban. Hárman Egyiptomban, Hárman itthon, valamint az üzenet lehozója otthonában védte, konvertálta az eseményeket.

 

A ránk bízott feladatot 2008.11.11.-n, 11.11 perctől kezdve elvégeztük a három helyszín összehangolt munkájaként, Egyiptomban, és a magyarországi helyeken.

 

Mint látjátok, a feladat, hozzánk 2008.11.02.-n érkezett el, pár nappal az Egyiptomi út előtt, ami november 6-n kezdődött.

.

Mint a későbbi üzenetekből kiderült, eonok óta próbálták megvalósítani azt a feladatot, amelyet most ránk bíztak, de mindig akadtak, akik megakadályozták megvalósulását, ezért, minden alkalommal, csupán pár napunk volt a felkészülésekre.

 

Ehnaton, Nefertiti, és gyermekük Tutankhamon idején történt kísérlet, de sajnos nekik sem sikerült a terv megvalósítása. Életüket áldozták fel érte. Az ellenerők földdel egyenlővé tették csodálatos birodalmukat, Tel Amarnát.

 

Folytatjuk.

Mi is történt Egyiptomban, és az itthoni helyszíneken….