Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kárpát Haza Hangolása I. SZERtartás.

korona-felhon.jpg

 

FELHÍVÁS!

Kárpát Haza Hangolása I. dob-SZER-tartás

 

2013. október 23-án, DOBSZERDA délelőttjén 9. órakor a dobok megszólaltatásával A KÁRPÁT HAZA HANGOLÁSA I. SZERtartását megkezdjük!!!  

 

 ITT AZ IDŐ!!!

CSELEKVÉSRE SZÓLÍTUNK!!!

CÉL A NEMZETI EGYSÉG MEGTEREMTÉSE.

FÖLDANYA A FELEMELKEDÉSRE KÉSZEN ÁLL!!!

 

 

 

Földi Küldetésünk, amelyet a Teremtő ezen időre a Magyarokra bízott megkezdődik.

 

“Ha tudni akarod az ország soros állapotát, tekints Remete Szent Pál rendjére. Ha számukat fogyni látod, tudd meg, hogy az országnak is rosszul áll szénája, de ha őket növekedni látod, tudnod kell, hogy az ország is felemelkedőben van.”

(Pázmány Péter)  

 

Szeretett Testvéreink!

A Teremtés Háza nevű kis közösségükön keresztül, Lőrinc Évához az előző napokban az alábbi üzenet érkezett IstenAnyától, Égi ÉdesAnyánktól: 

 

„….EGY-S-ÉG-BE HÍVOM HÁT MAGYARI MAG NÉPEMET! VÁROM MINDEN ELKÖTELEZETT, IGAZ SZÍVŰ, HITÉBEN ÉS SZERETETÉBEN MEGINGATHATATLAN GYERMEKEMET A TEREMTÉSBEN, KI VÁLLALJA ISTENTŐL RENDELT FELADATÁT ÉS KÉSZEN ÁLL ELHÍVATOTT ÉS LÉLEKBEN VÁLLALT FELADATÁRA!”

 

A Teremtés Atyai Háza, az örök Szentháromság (IstenAtya*IstenAnya*IstenGyermek) szellemében működve, azon csoportok közé tartozik, amelyek a magyarok felé továbbítják üzeneteiket, és ezáltal segédkeznek a Magyarok Küldetésének megvalósításában, Nemzetünk felébresztésében.

Kárpát Haza Földjének a világ által szétszabdalt Magyari Nemzet-teste nem a világi hatalmak határait követi. Mindig is Egy volt, és Egy lesz! A téli napfordulóra pedig lélekben is Eggyé válik!

 

A NEMZET SZOLGÁLATÁRA SZÓLÍTUNK, HÍVUNK BENNETEKET!!!

 

Egységes energiamunkával a pálosok energiafüggönyét szükséges az Atyai Hálóhoz csatolni. Úgy képzeljétek el, mintha egy Földhöz közeli, fénylő függönyt a meglévő pálos kötődésű helyek fénylő pontjain összecsippentve felemelnénk. Ezt a fénylő hálót már egyrészt a Fehér Testvériség Pálos Szerzetes Rendjének tagjai és ezen kívül még sok más csoport és Mag testvéreink terítették és horgonyozták le. Ezek a szálak Budaszentlőrincen kapcsolódtak össze szeptember 6-án, mely egy új kezdetet jelöl ki számunkra és egyben a horgonyzási feladat végét is jelenti.

 

Szeretettel kérünk, amennyiben hívást éreztek, csatlakozzatok ehhez a felemelő SZER-tartáshoz. (A SZER szó jelentése = Isten jelenléte. "SZER etet", "SZER elem" szavunk is ebből ered. SZER vezet = Isteni iránymutatással történő cselekvés.)

 

Célunk: A Kárpát-medence területén lévő pálos kötődésű helyszíneken EGYidőben, EGYSZERre, EGYmásra hangolva megszólaltatni a magyar emberek kezében lévő táltos-sámán dobokat és ezáltal emelni az e hazában élő magyar érzelmű emberek rezgését, összehangolni azt FöldAnya rezgésével. Ez a SZER, egyesített energiamunka lesz. Rendkívüli Esemény Bolygónk Életében.

 

Továbbiakban meg kívánjuk valósítani, hogy SZERetetünk kiterjesztésével 2013.december 21. napfordulóján a Kárpát-medence számos pontján gyulladjanak fel a fények, a jelző tüzek. Ezen Fénylánc EGYSÉGBE forrasztja a nemzetet. A Kárpát Haza fénybe borulásával jelzi a világnak, hogy a magyar nemzet EGYSÉGBE rendeződött. Ezáltal készen áll arra, hogy EGY ÚJ KORSZAKBA lépjen át, és átvezessen minden olyan lelket, aki készen áll erre a kiteljesedett változásra.

 

A SZER menetére vonatkozóan amint megkapjuk a pontos közléseket, továbbítjuk az információt felétek. A szertartás helyszíneire számítunk:  

-legalább 1 fő dobos megjelenésére, részvételére

-1 fő SZERtartás vezetőre (Pálos, fénymunkás, gyógyító stb…. aki vállalja e feladatkört)

 

A pálos kötődésű helyszíneket a mellékletben találhatjátok. A szertartáson minden magyar érzelmű és lelkületű, és a nemzet felemeléséhez tenni kész magyar testvérünk kapcsolódása fontos. Munkánkat azonban könnyíti, ha tudjuk, melyik helyszínen hány főre számíthatunk ezen a napon.

 

„Így hát a hívás azoknak szól, kik lelkükben érzik azt, és kik vállalják mindannak az emberpróbáló munkának minden terhét és csodáját, ami ebben a Nemes Feladatban részül jut nékik. Töltsétek meg szívetek kelyhét az Isteni Szeretet fényével, Igazság óhajával, Szabadság vágyával! És mindezt árasszátok szeretett Nemzetetek gyönyörű hazájára, Kárpát Földjére, drága népére, kik felébredve átsegítik a világot ezen az újjászületésen!” (IstenAnya üzenete )

 

 

Fény, és a SZER-elem legyen veletek!

Legyetek áldottak, Erőben és Igaz SZERetetben!  

 

 

Fehér Testvériség Pálos Szerzetes Rendjét képviselő-szolgáló csoport nevében:  

Lőrinc Éva, Mundi Ágnes, Tar Teréz, Eperjesi Ildikó, Lőrinc Tibor, Moldván János, Bálint János, Orosházi Ferenc, Bircsák Tibor

 

JELENTKEZÉS:

 

Az alábbi e-mail címeken jelentkezhettek:

 

dobcsoport@gmail.com 

paloscsoport@gmail.com 

csoportgyogyito@gmail.com

boldogasszonycsoport@gmail.com 

fenymunkascsoport@gmail.com 

fenyharcoscsoport@gmail.com

 

Az alábbi jelentkezési adatokat kérjük Tőletek:

1. Neved:……………………………………………………………………….

2. Választott csoportod:……………..( választás a fenti 6 közül ahová tartozónak érzed magad )

3. Melyik megyében, helyszínen, területen állsz-álltok készen a feladatra:

4. Mely helyszínen lennél legszívesebben:

5. Vállalnál e megyei, területi összehangoló-szervezői szerepet? Igen nem 

6. A SZERtartás vezetését vállalod e? igen nem

7. Kérlek javasolj olyan személyt a csoportok élére akiket eddigi ismereteid alapján emberi felkészültsége alapján alkalmasnak tartasz a hiányzó csoportok, SZERvezői-vezetői feladataira.